Skip to content

Attentie: Voor Ondernemers die Op een Eenvoudige Manier
Online Nieuwe Prospects Willen Aantrekken

Attentie: Voor Ondernemers die Op een Eenvoudige Manier
Online Nieuwe Prospects Willen Aantrekken

VOOR ZZP & MKB

Online Marketing Consultancy

Een Goed Advies Is Meer Waard Dan 1000 uur ‘hard Work’

Vraag:

“Ik ben een zelfstandige Professional die zijn online presence serieus neemt maar op zoek is naar een online marketing strategie die minder tijd en aandacht vraagt zodat ik meer waarde kan leveren aan mijn bestaande klanten”

ZZP’er Lees verder

“De website van ons Bedrijf is niet veel meer dan een ‘online folder’ waardoor we volledig op referenties van bestaande klanten moeten vertrouwen en daardoor geen wezenlijke expansie doormaken.”

“Ik voel me erg betrokken bij onze Purpose-Driven Community (NGO, Stichting, Politieke Partij) en wil dolgraag dat onze goodwill en betrokkenheid binnen de community wordt vergroot zodat we onze idealen gaan realiseren.”

Ben jij een…

Verhoog je omzet door het optimaliseren van je expert-positie door het strategisch inzetten van jouw unieke kennis en ervaring.

Geef je online aanwezigheid een solide basis gestoeld op bewezen geautomatiseerde online strategieën waardoor jij kunt doen waar je goed in bent, terwijl de site nieuwe klanten genereert op de automatische piloot.

Creëer rust en zekerheid voor je bedrijf en je privéleven.

Klik hier voor meer info wat we doen voor zzp’ers

Verhoog het rendement van de onderneming door van de site een actieve online omgeving te maken waar prospects geprikkeld worden om meteen in contact te treden

Verbeter je service naar bestaande klanten door ze snel te helpen met hun vragen en problemen.

Profiteer van de mogelijkheden van social media en krijg toegang tot een het haast oneindige potentieel aan nieuwe klanten die reeds actief op zoek zijn naar jullie diensten maar op dit moment nog bij de concurrentie uitkomen.

Leer hoe je het ‘verkopen‘ van een waarde-gedreven organisatie en ‘trouw blijven’ aan je idealen, een onverslaanbare mix is voor iedere project of onderneming

Profiteer van de kennis en ervaring die wij in huis hebben om jullie te helpen de missie en visie van jullie NGO krachtig en authentiek over het voetlicht te krijgen.

Wordt een non-profit organisatie met sterk met een duidelijk gezicht waar mensen zich uitgenodigd voelen zich voor in te zetten.

Wat levert het op?

1. Meer Omzet

2. Acquisitie Automation

3. Verzekerde Continuïteit

4. Sterk Merk

5. Nieuwe Doelgroepen

6. Productiviteit
Boost

7. Goodwill & Motivatie

8. Betrokkenheid

9. Groter
Verschil

Meer Weten?

over frank

Laten we eerlijk zijn
Laten we eerlijk zijn

Ik ben Frank, zowel in naam als in karakter. Open, eerlijk en direct. Ik ben niet goed in het ophouden van de goede sier en het versluieren van de waarheid. Waarom? Als ondernemer zit ik niet te wachten op informatie die goed klinkt maar te mooi is, om waar te zijn. Geen excuses.

Je bent de kapitein op je eigen schip – of dat van een ander – en om echt sneller verder te komen is een eerlijke afweging van de voordelen ten opzichte van de nadelen een eerste vereiste. Als jouw onderneming je lief is, dan stel je een intentioneel oriënteringsgesprek zeker op prijs. Als jij je in bovenstaande kan vinden dan verheug ik me erop om jou te spreken.

Werkwijze

Geen bedrijf is hetzelfde. Persoonlijke Consultancy en begeleiding vormt daarom het centrum van ieder project dat wij doen. Tegelijkertijd zijn er een aantal marketingprincipes die algemeen geldend zijn. Frank beschikt over een uitgebreide kennisbank met een breed scale aan (online) marketing gerelateerde content die vrij toegankelijk is voor betrokkenen bij jouw project.

Deze kennisbank wordt voortdurend bijgewerkt en up-to-date gehouden. Daarnaast zijn er wekelijkse groepscalls die ondernemers de mogelijkheid bieden vragen van andere ondernemers te horen en ervaringen en ‘best practices’ te delen

Een Project

Zelfwerkzaamheid

Je kan als ondernemer zelf, de mate in hoeverre je betrokken bent in de concrete verwezenlijking van jouw project, bepalen. Zelfwerkzaamheid kan kosten besparen en het maakt je als ondernemer minder afhankelijk van dure externe experts. Wie kennis van zaken heeft, is tevens in staat om snel veranderingen toe te passen en daarmee adequaat in te spelen op een steeds veranderende markt. Voor veel ondernemers zijn dit doorslaggevende argumenten om veel zelf te willen doen. Maar wat staat hier op het spel?

Onbeperkte persoonlijke begeleiding

Het probleem van zelfwerkzaamheid is dat niet iedereen zin en tijd heeft om alle details van het wiel uit te vinden. Dat kost gewoon teveel energie en frustratie. Deze frustratie wordt mede in de hand gewerkt doordat er binnen bijna ieder aspect van ‘online presence creation’ wel één of andere technische complicatie op de loer ligt die zijn schaduw reeds ver vooruit werpt en veel ondernemers bij voorbaat afschrikt.

Daarom biedt Frank een onbeperkte persoonlijke begeleiding, die er voor zorgt dat jij altijd een hulplijn kunt inroepen op het moment dat zo’n hindernis zich aandient. Hierdoor zul je nooit onverwachts vast komen te zitten en kan je snel weer door. Een hele geruststellende gedachte.

Het Proces

Complex Proces

Het produceren en implementeren van een doordachte online marketing strategie is een complex proces dat vertrouwt op de kennis en kunde van een grote verscheidenheid aan stakeholders. Zo heeft een ‘webdesigner’ in de regel weinig kennis van ‘online-marketing strategieën’ en is een ‘social media manager’ bijna nooit ook een ervaren ‘graphic designer’. Een ‘SEO specialist’ is meestal niet thuis in de ‘ins en outs’ van ‘videoproductie’ en een ‘business automation expert’ vertrouwt het liefst op de ervaring van een ‘professionele copywriter’ in het opzetten van zijn email campagnes.

Verschillende Petten

De realiteit is vaak anders. Wat wij steeds weer zien is dat teveel spelers in het veld van online marketing verschillende petten tegelijkertijd op hebben en dat er daardoor vaak cruciale aspecten niet voldoende uitgewerkt worden met een ‘suboptimaal’ resultaat tot gevolg. Hierdoor missen de meeste ondernemers belangrijke kansen op groei en gaat er veel tijd en geld verloren in het uitwerken van ‘mooie plannen’. Heel frusterend dat al die moeite geen of weinig verschil maakt in het verbeteren van het netto resultaat van de onderneming. Een ‘mooie’ website is dus niet per definitie een ‘effectieve’ website. (“De moeder van de bedrijfsjurist vond de site ook best mooi…”)

Dirigent van het orkest

Frank is geen expert in één van de bovenstaande afzonderlijke disciplines. Frank heeft wel in bijna alle disciplines voldoende ervaring om professionals op de verschillende deelgebieden te begrijpen en aan te sturen. Net zoals een dirigent van een orkest ideaal gezien ieder afzonderlijk instrument voldoende kent om te weten wat hij of zij van het de betreffende orkestlid kan vragen. Een dirigent zorgt ervoor dat het orkest hetzelfde stuk speelt, op hetzelfde moment begint en eindigt en samenspeelt i.p.v. samen speelt.

Spin in het web

Frank is de spin in het web die alle verschillende stakeholders op ‘dezelfde bladzijde’ houdt zodanig dat het de implementatie van de online marketing strategie congruent is met de grotere missie en visie van deze strategie. Frank heeft vanuit zijn eigen bedrijven ruimschoots ervaring in het bouwen van websites, het produceren van graphics, video en audio. Daarnaast heeft Frank een indrukwekkende lijst aan trainingen en seminars gevolgd in Europa en de US op het gebied van online marketing. Hierdoor kan jij erop vertrouwen dat alle stakeholders in het proces op één lijn blijven, dat jij niet steeds met verschillende partijen tot een consensus hoeft te komen en dat het project volgens plan en op tijd wordt opgeleverd.

Verschillende mentoren van de afgelopen 20 jaar

Aan De Slag!

Franks manier van werken is openminded, doortastend en resultaatgericht. Frank en zijn team werken alleen met ondernemers en professionals die van aanpakken houden en een eerlijk advies verkiezen boven loze beloften. We staan erop om te doen wat we zeggen zodat we waarmaken wat we beloven.

Vraag nu een geheel vrijblijvend strategie-gesprek aan als eerste stap om jouw business naar het volgende niveau te tillen.

Wat is het verschil tussen een website en een ‘online presence’?

Een website is een onderdeel van een online presence. Een online presence is het totaal van iedere online aanwezigheid van jouw merk. Voor veel ZZP’ers en MKB’ers is de website dé hoofdmoot van de online presence. Een effectieve online presence is het product van een zorgvuldige op elkaar afgestemd geheel van verschillende online activiteiten. Het maken van de juiste keuze welke kanalen wel en welke kanalen niet te bedienen volgt uit een grondige missie-visie en marketing analyse

Welke garanties op succes worden er gegeven?

Een succes-garantie is wat je veel tegenkomt bij de meest uiteenlopende partijen die op het internet zakelijk online succes beloven. Zoals zo vaak zijn mooie beloftes de te mooi om waar te zijn, zijn dat ook vaak. Frank geeft geen succes-garantie maar een inspannings-garantie waarbij jouw succes de basis is voor zijn succes. Voordat we besluiten met elkaar in zee te gaan is er genoeg gelegenheid geweest om elkaar beter te leren kennen. Deze kennismaking is wederzijds. Als Frank het gevoel heeft dat hij niets voor jou kan doen dan hoor je dat als eerste. M.a.w. Frank geeft alleen een inspannings-garantie als hij het gevoel heeft dat er een reële kans van slagen is.

Waarom kan ik geen prijzen vinden op de site?

Frank werkt alleen op project-basis. Geen enkel project is hetzelfde en heeft de zelfde aandacht nodig. Dat is sterk afhankelijk van de huidige staat van jouw online presence, jouw ambities en de mate van zelfwerkzaamheid die er aanwezig is. Ieder project bestaat in principe uit drie pijlers: 1. Online Consultancy 2. Online Database met tutorials 3. Project management (het aansturen en begeleiden van eventuele externe project-partners)

Wat is het beste social media kanaal voor mijn business?

Dit is een vraag waar geen algemeen geldig antwoord op gegeven kan worden. Alles begint en is afhankelijk van het marketingplan dat een product is van een heldere missie en visie analyse. Daar ontbreekt het bij de meeste entrepreneurs nogal eens aan. Voordat we aan de slag kunnen met het invullen van de verschillende tactische online instrumenten moeten we eerst op zoek naar het antwoord op de vraag waarom deze business bestaat en voor wie dat van belang is. De rest volgt vanzelfsprekend uit.

Wat gebeurt er als ik voortijdig het project wil annuleren?

Frank werkt alleen op basis van helder omschreven project-overeenkomsten. Zoals uit bovenstaande al naar voren gekomen is, is geen project hetzelfde. Afhankelijk van de gekozen voorwaarden wordt er altijd voorzien in een exit-clausule omdat je nooit 100% van te voren zeker kan zijn of er een goede match is. Een duidelijk verifieerbare structuur voor een dergelijke exit-clausule is een standaard onderdeel van een project overeenkomst. Daarbij gelden op al onze overeenkomsten onze algemene voorwaarden

Waarom zou ik Frank kiezen en niet voor een full-service bureau?

Er zijn verschillende redenen om voor een van beide opties te kiezen. Frank werkt volledig onafhankelijk met een groot netwerk aan digitale professionals. Dat betekent dat als er geen klik is met een van deze partijen op een specifiek traject dan kan er gemakkelijk een andere expert worden benaderd. Daarbij komt dat Frank zich persoonlijk verantwoordelijk stelt voor het synchroniseren van alle betrokkenen en dat jij als professional of bedrijf één vast en onafhankelijk aanspreekpunt hebt in het hele proces.

In hoeverre kan mijn reeds bestaande site en expertise ingebracht worden?

Het antwoord op deze vraag is heel simpel; dat wat werkt gaan we niet veranderen en als jij zelf veel kan doen op het gebied van webdesign of social media dan is dat alleen maar meegenomen. Het is wel van belang dat iedereen zich open en professioneel opstelt. Een ondernemer die teveel gehecht is aan zijn eigen ‘digitale’ kinderen kan daarmee zichzelf het meest in de weg zitten. Het gaat er niet om wie wat gemaakt heeft maar dat wat er gemaakt is (of wordt) werkt. Of iets werkt wordt alleen bepaald door metingen en cijfers. Niet door een onbestendige intuïtie of een persoonlijk esthetische voorkeur.