Skip to content

OVER FRANK

Let’s Be Frank

“Heeft Jouw Business Behoefte aan een
Duidelijke Online Marketing Strategie?

Wie is Frank?

Bij de Padvinderij verdiende ik een slordige zakcent met ‘heitjes voor karweitjes’

Op mijn 8e verdiende ik iedere zaterdag 5 gulden voor het wassen van de auto van mijn vader. Toen ik 12 was, had ik mijn eigen ‘auto-was bedrijf’.

Toen ik 14 was liep ik drie krantenwijken tegelijkertijd waarbij het ophalen van de oudejaarsfooien het financiële hoogtepunt was.

Op mijn 15e sprong ik om 5:00 uur ‘s ochtends op de fiets naar de kassen in het Westland om tomaten te plukken of naar Lisse om bollen te pellen.Ik ben een ondernemer in hart en nieren omdat volledig betrokken wil zijn bij alles wat ik doe.

Werken voor een ander is leuk, alleen gaat er wel veel vrije tijd inzitten”

Het podium heeft Frank altijd getrokken. Op de lagere school ambieerde Frank steevast de hoofdrol in het afsluittoneelstuk en spreekbeurten waren zijn favoriete lesmomenten.

Op de middelbare school komt Frank in aanraking met muziek en is daarin tot zijn 42e daarin professioneel actief. Frank studeerde aan het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium. Hij speelde in diverse bands, maakte meerdere platen en cd’s en had meer dan 14 jaar een professionele geluidsstudio.

Vanaf 2004 uur geeft Frank trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en en authentiek leiderschap. Frank had zijn eigen school in Amsterdam en in de Meern waar hij meer dan 11.000 deelnemers heeft gecoacht en begeleid in het gedachtegoed van ‘Gurdjieff & Ouspensky’ in de breedste filosofische en transformationele zin.


Voor Frank was het leven nooit vanzelfsprekend. Waarom doet een mens wat hij doet, en wat drijft een mens werkelijk? Waarom leven we en hoe geef ik zin aan een ogenschijnlijk ‘zinloos’ bestaan?

Een filosoof is altijd op zoek naar de essentie van de werkelijkheid ten einde algemeen geldige principes bloot te kunnen leggen. Dat is de drijfveer van iedere Filosoof.

Een filosoof is degene die voorbij de omstandigheden en particulariteiten kijkt om tot uitspraken te komen die een toegang tot een universele waarheid zou kunnen verschaffen.

Een filosoof stelt vragen waar anderen genoegen nemen met goed klinkende drogreden. Een filosoof wil doordringen tot het meest wezenlijke van het antwoord op de vraag: ‘Wie of Wat is de mens?”In 2021 haalde Frank zijn Bachelor in de ‘Wijsbegeerte’ aan de universiteit van Antwerpen. In 2022 staat het behalen van zijn master op het programma

en toen kwam Corona…

OP ZOEK NAAR NIEUWE

Mogelijkheden

En toen kwam corona, en toen verloor ik mijn bedrijf, zoals zovelen. Toen moest ik weer opnieuw beginnen. Voor de zoveelste keer. Wat ga je doen als je ergens jaren lange ervaring in hebt maar niet meer verder wil of kan op de manier zoals je altijd gedaan hebt?

Dan word je geconfronteerd met het soort van fundamentele vragen die ik zo vaak aan mijn deelnemers heb gesteld. Opeens was ik zelf een deelnemer van mijn eigen training geworden. Dat is wel de slechtste positie die je maar kan bedenken. Een mens kan nu eenmaal heel moeilijk buiten zijn eigen kaders kijken.

Daarom help ik ondernemers die tijdelijk een ‘buitenboord’ motor nodig hebben om een fundamentele stap voorwaarts te maken. Alleen een ‘wijs mens’ begrijpt dat zijn eigen-wijsheid soms de grootste barrière kan zijn.

Events 2004 – 2020

Tools4Life | NomoreGurus | Corporate Events

IK GELOOF IN

Authenticiteit

Een succesvol bedrijf is een functie van succesvol leiderschap. Succesvol leiderschap is een functie van het onderhouden van een sterke relatie met de werkelijkheid.

Authenticiteit is een functie van het volledig rationeel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid.

Een authentiek leider laat zijn gezond verstand de uiteindelijke oorzaak zijn van het succes. Een authentiek leider bepaalt zijn handelen op basis van zijn gezond verstand en niet op basis van de waan van de dag of het sentiment van omstanders.

Music 1987 – 1993

The Boxx | E.Z.Money | Tapeless Studio

IK HOU VAN

Resultaten

Ik hou van resultaten omdat het behalen van een resultaat motiverend is. Resultaten voor een bedrijf zijn doorslaggevend omdat ze het bestaansrecht van het bedrijf valideren.

Het resultaat is de missie.

De manier waarop een bedrijf haar resultaten verwezenlijkt, is een resultaat op zich zelf.

De manier waarop is de visie

Eens? Dan kan ik je helpen jouw visie (door) te ontwikkelen en te vertalen in een concreet businessplan , zodat jij je missie verwezenlijkt.